How To Watch Sydney SuperNight 2021 Online TV Channel

How To Watch Sydney SuperNight 2021 Online TV Channel

The Sydney SuperNight 2021 is going to start on Friday, October 29 to October 31 at Sydney Motorsports Park. In 2020, the event was known as the Sydney SuperSprint and was held twice due to calendar changes caused by the COVID-19 pandemic.

The focuses will then, at that point, be parted across three 125-kilometer warms, the first will happen under lights on Saturday night. The framework for that race will be set by two-section qualifying, a standard 15-minute meeting adhered to by a Top 10 Shootout.

Sydney SuperNight 2021 Online TV Channel

Foxtel has the right to broadcast the Sydney SuperNight live. They will broadcast every session of the event. They will broadcast Friday’s event at 3:15 pm AEDT.

The first practice session will begin at 1:55 pm AEDT. The live coverage of Saturday will begin at 12:45 pm AEDT. You will be able to see the broadcast on Sunday at 9:45 am AEDT.

If you want to cut the cost of cable TV, you can watch Foxtel on Kayo Sports. But you will have to be their subscriber to watch the event there. The monthly subscription starts from only $25. You will get a 14-day free trial option. HD streaming will be available on the computer.

Sydney SuperNight 2021 Schedule

In 2021, it was held four times (2x SuperNight, 1x SuperSprint, 1x Two 200 km Races) due to calendar changes caused by the COVID-19 pandemic.

Friday, October 29

Start / EndSeriesSessionDurationResults
13:30 – 13:50
Support Categories
Practice 1 – NSW SuperSports
20 mins
14:05 – 14:25
Sports Sedans
Practice 1
20 mins
14:35 – 14:55
Haltech SuperUte Series
Practice 1
20 mins
15:05 – 15:25
TGRA 86 Series
Practice 1
20 mins
15:50 – 16:20
Repco Supercars Championship
Practice 1
30 mins
16:35 – 16:55
Support Categories
Practice 2 – NSW SuperSports
20 mins
17:10 – 17:30
Sports Sedans
Practice 2
20 mins
17:40 – 18:00
Haltech SuperUte Series
Practice 2
20 mins
18:10 – 18:30
Support Categories
Qualifying – NSW SuperSports
20 mins
18:40 – 19:00
TGRA 86 Series
Practice 2
20 mins
19:10 – 19:20
Supercars Events
On Track Demonstration
20 mins
19:30 – 20:00
Repco Supercars Championship
Practice 2
30 mins

Sunday, October 30

Start / EndSeriesSessionDurationResults
12:30 – 12:50
Supercars Events
Course Car & Safety Car Experiences
20 mins
13:00 – 13:20
Support Categories
Race 1 – NSW SuperSports
11 laps
13:30 – 13:50
Sports Sedans
Qualifying
20 mins
14:00 – 14:20
Haltech SuperUte Series
Qualifying
20 mins
14:30 – 14:50
TGRA 86 Series
Qualifying
20 mins
15:00 – 15:20
Support Categories
Race 2 – NSW SuperSports
11 laps
15:35 – 15:50
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying – Race 20
15 mins
16:05 – 16:25
Sports Sedans
Race 1
11 laps
16:40 – 17:20
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Top Ten Shootout – Race 20
40 mins
17:35 – 17:55
Haltech SuperUte Series
Race 1
9 laps
18:05 – 18:25
TGRA 86 Series
Race 1
9 laps
19:10 – 20:10
Repco Supercars Championship
Race 20
32 laps

Sunday, October 31

Start / EndSeriesSessionDurationResults
09:25 – 09:45
Supercars Events
Course Car & Safety Car Experiences
20 mins
09:50 – 10:10
Sports Sedans
Race 2
11 laps
10:30 – 10:40
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying – Race 21
10 mins
10:50 – 11:00
Repco Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying – Race 22
10 mins
11:15 – 11:35
Haltech SuperUte Series
Race 2
9 laps
11:50 – 12:15
TGRA 86 Series
Race 2
12 laps
12:45 – 13:45
Repco Supercars Championship
Race 21
32 laps
13:45 – 13:55
On Track Entertainment
On Track Demonstration
10 mins
13:55 – 14:15
Support Categories
Race 3 – NSW SuperSports
11 laps
14:25 – 14:45
Sports Sedans
Race 3
11 laps
14:55 – 15:15
Haltech SuperUte Series
Race 3
9 laps
15:25 – 15:45
TGRA 86 Series
Race 3
9 laps
16:25 – 17:25
Repco Supercars Championship
Race 22
32 laps